Vejle FitClub - det er sjovt og socialt

Hos Vejle FitClub handler det om, at få et sundt velvære og finde de rette metoder som virker for hver enkel. Vores Club er for alle som ønsker at ændre deres livstil til en sundere og ikke mindst et længere liv i balance. Vi har træninger og øvelser som er sat sammen så alle kan være med. Det er sjovt og socialt og du bliver hjulpet til bedre resultater.


Vi coaches som arbejder hos Vejle FitClub tilstræber at spise og leve sundt gennem vores kost. Vi ved også hvilken udfordring det nogen gange kan være, at få det til at passe ind i en travl hverdag. Det vi gør er, at supplere vores kost med Herbalife kosttilskud produkter.

Faktisk handler en sund livsstil om 80% kost og 20% motion. Dette kan vi i Vejle FitClub hjælpe dig med så du kan komme i din bedste form nogensinde.

Hvorfor være aktiv

Regelmæssig fysisk aktivitet har mange fordele. Det er en kraftig stress "buster". Det kan hjælpe med at holde vægten nede, og det mindsker risikoen for at udvikle alvorlige kroniske sygdomme. Ekstra fordele omfatter øget energi, stærkere knogler og muskler, forbedret søvn, forbedret kropsform, et boost til mental velvære og en ændring i dit livsudsigt.

For nogle hurtige tips, se nedenfor

1: Forny dit engagement i en sund livsstil. Tænk på at øge de typer aktiviteter, der arbejder FOR din livsstil, og som nemt kan indbygges i din hverdag. Gør det til en god regel, at læse om fitness nyheder og oplysninger, såsom denne artikel om motion. Sæt din fitnessplan i aktion NU!


2: Sæt små specifikke mål, som du kan holde fast ved (som at tabe 5 procent af kropsvægten eller træne tre gange om ugen mv.) Drik grøn te (som hjælper med at fremme vægttab). Snack som Herbalife's Proteinbar, friske frugter og grøntsager i løbet af dagen er et must. Husk at kroppen har godt af 3 almindelige måltider og 2-3 mellemmåltider (en god måde at stabilisere blodsukkeret).


3: Enkle måder at arbejde på, når du skal komme i form - du behøver ikke deltage i et træningscenter. Hvis du bliver mere aktiv i din hverdag - f.eks. parker din bil længere væk og gå mere; tage trappen i stedet for elevatoren; eller endda gå til en medarbejders skrivebord i stedet for at sende beskeder - så kommer du i form hurtigere.


4: Din metabolisme forsinkes ikke med alderen. Der sker oftest det, at når folk bliver ældre, laver de mindre styrketræning og kan miste muskelmasse. Jo mere magert muskelvæv du har, desto højere er dit stofskifte - og jo hurtigere taber du dig. Forøge dine øvelses- og aktivitetsniveauer hvert år, og du vil samtidig bevare din muskel tone, opretholde dit stofskifte og maksimere et sundt vægttab.


5: Aerob træning er vigtig for det kardiovaskulære system. Det er defineret af gentagne bevægelser som løb, svømning eller cykling. Det kan også tone muskler. At inddrage lidt af både aerob og modstandstræning er bedst for din daglige rutine.

6: Styrketræning er vigtig for sunde muskler og knogler. Det opbygger din kropsstyrke. Det er defineret af: aktiviteter med korte udbrud af energi, såsom vægtløftning, sport og endda skubbe en plæneklipper.
Ideelt set har du brug for både styrketræning og aerob-motion for at holde din krop i drift.

7: Mindst 30 minutter med moderat intensitetsaktivitet, mindst fem gange om ugen, vil holde dig fysisk aktiv. Du kan dele hver halve time i tre gange 10-minutters sessioner. Hvis 30 minutter er uden for rækkevidde lige nu, start med hvad du kan gøre og gradvist opbygge.

8: Undgå dehydrering ved at indtage mindst to liter vand hver dag. Det er endnu vigtigere at drikke vand før, under og efter træning. Selv lav-intensiv træning kræver, at væskebalancen er i orden.

9: Hvil mellem træning og lad din krop restituere og komme sig.

Vi holder løbende introduktion til Vejle FitClub. Det er gratis og selvfølgelig 100% uforpligtende.

Kontakt mig i dag for mere information helsegruppen@gmail.com