Er du på udkig efter en legitim hjemmebaseret forretning?

Herbalifes unikke Arbejd Hjemmefra mulighed er for dig, der ønsker en ekstra indkomst i din fritid eller på fuldtid med mulighed for at opnå en solid indkomst. Som selvstændig forhandler har du den ultimative fleksibilitet. Du bestemmer selv din arbejdstid og dit ambitionsniveau.

Med minimale opstartsudgifter kan du skabe din egen Herbalife forretning og arbejde hjemmefra. Og uanset hvilke erfaringer og uddannelse du har, så tilbyder Herbalife dig de mest avancerede trænings- og support systemer, der er til rådighed.


Med Herbalife rammer du megatrends i hele verden

  • Sund og aktiv livsstil
  • Sund ældning igennem hele livet
  • Se bedre ud
  • Ca. 50 % af alle danskere har forhøjet BMI
  • Her er en forretning for dem der har svært ved at få job
  • Ønske om bedre økonomi


Så hvis du ønsker at tage kontrol over din egen fremtid og økonomi, samtidig med at du forbedrer din og andres sundhed, så kontakt : HELSEGRUPPEN

Kontakt HELSEGRUPPEN

** Bemærk Herbalife 24 ikke forhandles i Danmark

Et verdensklassesfirma, der støtter din virksomhed

Herbalife opererer i mere end 90 lande rundt om i verden med en nettoomsætning på 4,5 milliarder dollars i 2015. Vores engagement i, at hjælpe folk med at opnå god ernæring og et sundt og aktivt liv, støtter direkte målene for vores Herbalife selvstændige medlemmer i at øge deres forretning.

Gennemskuelig distributør-mulighed
Vi er medlem af respekterede Direct Sales foreninger, som er kendt verden over. Kompensation til Herbalife selvstændige medlemmer er baseret på produktsalg, og opbygning af en Herbalife-forretning, baseret på dygtighed, engagement, tid og hårdt arbejde.

Konkurrencedygtig kompensationsplan
Medlemmer kan tjene detail- og engroshandel overskud, plus indkomst gennem Royalty Overrides og bonusser. Gensalg til tilfredse kunder kan hjælpe dig med at vækste din Herbalife-forretning.

Uddannelsesprogrammer til at hjælpe dig med at komme igang og få din virksomhed til at vækste
En række online markedsførings- og salgsværktøjer og træningsarrangementer er tilgængelige, for at understøtte din forretning tæt på hjemmet, og rundt om i verden. Klare forretningsmetoder fortsætter med at blive justeret og forbedret for at imødekomme øget krav fra kunderne.

Produkter baseret på bevist ernæringsvidenskab
Under ledelse af vores videnskabelige lederskab er vi engagerede i ernæringsforskning og -udvikling, et stringent kvalitetssikringsprogram og kontrol af produktintegritet fra Seed to Feed.

High-profile atletiske partnerskaber
Vores BRAND-synlighed er væsentligt forbedret med mere end 190 sponsorater af sportsbegivenheder, sportshold og sportsfolk rundt om i verden, herunder den verdensberømte fodboldstjerne Cristiano Ronaldo; MLS Champions, LA Galaxy; U.S. triathlete Heather Jackson; Colombianske golfspiller Paola Moreno og indisk cricket stjerne, Virat Kohli; blandt andre. Atleterne bruger selv Herbalife produkterne som en del af deres sponsorat.

Forpligtelse til socialt ansvar
Herbalife Family Foundation og dets Casa Herbalife Program giver finansiering til at forbedre ernæringsbehovet hos mere end 120 Casa Herbalife-programmer verden over. HFF støtter også katastrofehjælpsindsatsen.

Hvorfor Herbalife? Fordi vores produkter og forretningsmuligheder kan hjælpe dig med at nå dine ernæringsmæssige og personlige mål !!

Indtægt afbildet er unik for den enkelte og er ikke typisk. Præstation kræver færdighed og konsekvent arbejde. For typisk indtjening, se Statement of Average GrossCompensation på Herbalife.com.

*Indkomst resultater opnået ved Herbalife uafhængige distributører varierer fra person til person. Disse eksempler er ikke nødvendigvis typiske eller gennemsnitlige, de repræsenterer heller ikke en garanti for din personlige resultater. Nogle eksempler er fra personer, der er inden for top 1% af alle distributører. Som med enhver forretningsmulighed, afhænger succes i høj grad den enkelte forhandlers færdigheder, motivation og indsats.


For gennemsnitlige finansielle data, se Oversigt over gennemsnitlig brutto kompensation.

ACCEPTEREDE BETALINGSMULIGHEDER: 

Bankoverførelse:

Middelfarts Sparekasse

Reg.: 0758 Kontonr..: 3225 494 389