LIVSSTIL

Vores Sundhed er vigtig

Når vi taler om videnskaben og om måltidserstatninger, så lad os se på 3 områder, der vedrører deres effektivitet til vægtkontrol:

  1. Protein og glykæmisk indeks
  2. Næringstæthed
  3. Adfærdsændringer

 

1 Protein og glykæmisk indeks

Protein er vigtigt, da det er det mest mættende næringsstof – som betyder, at det er med til at kontrollerer sult i længere tid end kulhydrater eller fedt. At få den rigtige mængde protein ved hvert måltid hver dag, er en vigtig faktor til at opnå og opretholde en sund kropsvægt.

 

Herbalife shakes som måltidserstatning har et lavt glykæmisk indeks (GI- er et mål for, hvor hurtigt en fødevare får blodsukkeret til at stige) Når du indtager fødevarer med et højt GI, vil blodsukkeret stige og derefter falde kraftigt, hvilket fremmer sløvhed og sult.

 

Her er en vigtig detalje: Herbalife - måltidserstatnings-shake, omsætter langsomt sukker til blodet – og det gør at denne måltidserstatning hjælper dig med at kontrollere din sult.

 

a. Herbalife Nutrition, Formula 1 (måltidserstatnings-shake), har et lavt GI, hvorimod appelsinjuice har et moderat til højt GI.

 

Når du for eksempel spiser fødevarer som grøntsager, frugt, fuldkorn og måltidserstatninger, der har et lavt glykæmisk indeks, fordøjer din krop dem langsommere end lette kulhydrater og sukker i CornFlakes / snacks.

 

Stop sulten med Protein

Det er ikke rart at gå og føle sig sulten, så hvad er rådet? Protein har en meget vigtig og god effekt til at kontrollere sult. Men det kan være svært at finde gode proteinkilder der samtidig er velsmagende. Herbalife-shakes smager fantastisk.

 

At få den rigtige mængde protein er det vigtigste ved måltidserstatninger. Måltidserstatninger, der har et lavt GI, kan bremse appetitten på trods af deres lavere kalorier sammenlignet med almindelige måltider. Det er vigtigt at få fødevarer med gode næringsstoffer, og giver mæthed.

 

God Næring

Sund mad og god ernæring er vigtig for os alle. Vi ved at fødevarer med kalorier, fedt og sukker ikke er så sundt, og der er næsten ingen næring i. hvidt brød, pasta, kager, småkager, slik og sukkerholdige drikke, som hører til denne kategori.

 

Sunde fødevarer med høj næringsværdi giver masser af livsvigtige næringsstoffer til os. Det kan være: grøntsager, frugt, magert kød og fisk og måltidserstatninger.

 

Men får du nok af disse hver dag? Hvis ikke du får tilstrækkeligt, er der hjælp at hente.:
HERBALIFE - måltidserstatning er Nr. 1 på verdensmarkedet, og denne Måltids Shake – er en smagfuld protein shake.

 

For eksempel har en Herbalife Nutrition Formula 1 måltidserstatnings-shake 220 kalorier, når den blandes med 250 ml fedtfri mælk/ sojamælk. Shaken er fremstillet af højkvalitets protein, fibre, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler i een shake.

 

Skal vi lave en sammenligning med nogle hurtige løsninger man kan støde på?

 

Der er omkring 600-800 kalorier i mange af de snacks og “to go” tilbud der findes. Det giver dig kun tomme kalorier fra mættet fedt og sukker, uden de andre vigtige næringsstoffer du ville have godt af.

 

Herbalife Måltidserstatninger fremmer en kost af høj kvalitet, ved at være fulde af sund næring og have et lavt GI. Man er mæt og har en skøn fornemmelse i kroppen. Shakes med soja proteinpulver optages let i kroppen. -- Kan også fåes uden Soja, som er erstattet med Ærteprotein.

 

Når det kombineres med motion, kan måltidserstatninger også hjælpe dig. Det fremmer en slank krop, og hjælper med at opretholde eller opbygge muskler og understøtte fedttab.

 

Tilskud til Vægttab – Nemt og enkelt

 

Keep it Simple… Gør det nemt!

 

Fordelene ved måltidserstatninger kan være, at det forenkler vægtreguleringen på den måde, der er bedst for dig, og at det giver dig mulighed for at have fuldstændig kontrol over dine kalorier i et eller to måltider om dagen.Her kan jeg hjælpe dig. så du får den mest optimale gavn af måltidserstatningerne.

 

Det giver dig store fordele, sammenlignet med typiske svære diæter eller nye kure. Det er en nem livsstilsændring, man kan få til at fungere i sin hverdag. Du behøver ikke at spekulere over, eller tælle kalorier ved disse to måltider.

 

Medicinafdelingen ved University of Ulm, Tyskland, gennemførte en fire-årig undersøgelse af overvægtige patienter, som alle havde Metabolisk-problemer (50% af dem tog ikke Herbalife Nutrition-produkter og 50% startede med 2 daglige Herbalife-Nutrition- shakes). Forskere identificerer seks specifikke grunde til, at måltidserstatning-diæterne virkede så effektivt for vægttab.

 

Formålet med kosttilskud er at give et supplement af næringsstoffer eller andre stoffer med en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning til den normale kost.

 

Brug altid Herbalife Nutrition produkter som en del af en balanceret og varieret kost kombineret med en aktiv livsstil

 

Alle referencer til vægtregulering relaterer til Herbalife Nutritions vægtregulerings-system, som bl.a. omfatter en balanceret kost, regelmæssig motion, en passende mængde væske hver dag, kosttilskud efter behov og en passende mængde hvile. Resultaterne kan variere fra person til person.

 

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme.

 

Herbalifes måltidserstatninger gør det nemmere at planlægge dine daglige måltider..

 

Lad os se nærmere på, hvorfor Herbalife-shakes Formula 1 er så effektive og hvad disse årsager omfatter:

  • Dejlig hurtigt og nemt

Mangel på tid til at tilberede sunde måltider er en af de største barrierer for at tabe sig.

  • Hjælper dig til at holde dig til planen

Måltidserstatninger reducerer forhindringer for at holde fast ved diæten, (det kunne være at man fristes til at forkæle sig med de forskellige usunde fødevarer)

  • Regelmæssighed

Gode vaner. En god fast rutine er nøglen i et vægttab eller vægtvedligeholdelse. At spise på faste tidspunkter i løbet af dagen og undgå lange perioder mellem hvert måltid er godt. Det vil gøre, at dit energiniveau og sultfølelse er stabilt og holdes på et fornuftigt niveau.

  • Kalorier

Har du også talt kalorier? Diætister anbefaler typisk, at indtage et vist antal kalorier i løbet af dagen, afhængig af hvad dine sundhedsmål må være. Måltidserstatninger er en dejlig nem og præcis måde at holde styr på, hvor mange kalorier du indtager.

  • Kvaliteten af din mad

Når man skal skære ned på sine kalorier, kan det ofte gøre det svært at få de nødvendige næringsstoffer. Måltidserstatninger er ofte berigede vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, som hjælper med at undgå mangler af de næringsstoffer kroppen behøver.

  • Hjælper dig i mål

Når du daglig er opmærksom på, hvad du spiser, hjælper det dig med at komme frem til det du gerne vil opnå. Her er det enkelt og nemt med måltidserstatninger hvilket gør, at du nemmere kommer i MÅL.

 

Hvorfor er måltidserstatninger så effektive? Her er beviserne.

I 2018 offentliggjorde forskere fra University of Oxford en systematisk gennemgang og meta-analyse af måltidserstatninger til vægtkontrol. De gennemgik 14 undersøgelser, der sammenlignede effekten af vægttab, de der indeholdt måltidserstatninger, med effekten af alternative måder til vægttab.

 

Hvad fandt de frem til? De konkluderede, at måltidserstatninger er overlegne i forhold til sædvanlig kost og kaloriebegrænsning.

 

Nye fund fra metaanalysen

Ifølge undersøgelsen tabte deltagere, der fik en måltidserstatning plan, yderligere 1,44 kg på et år sammenlignet med en diæt kost.

Forskerne fandt også ud af, at dem der fik måltidserstatning, og som også var aktive samtidig med, havde et 6,13 kg større vægttab, og det er rigtig meget.

 

At være sammen om at holde en plan er super godt.

Social støtte gør det lettere for folk at følge og holde en plan.

Ifølge diætisternes undersøgelse, var det at overholde planen den største hindring i personernes vægttabsforløb.

Hvis man køber måltidserstatninger på nettet eller i butikken, får man ikke den support og støtte som en coach kan give. Så er det meget nemt at give op, og blive træt af den samme smag hver dag. Hvis man får den hjælp man har brug for, og nogle at spare med, viser det at det fører til større resultater.

 

Måltidserstatninger til klinisk brug

Nye undersøgelser er opmærksomme på, at når det kommer til fedme, bør brugen af måltidserstatninger nævnes som en effektiv plan til vægttab, da måltidserstatninger har vist sig at være effektive og let tilgængelige uden recept.

 

Det er dog vigtigt at bemærke, at ændrer man sine vaner markant, bør man altid tale med sin egen læge, før man går i gang med et vægttab.

 

Måltidserstatninger til vægtkontrol er også blevet gennemgået af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA). Panelet for Diætetiske Produkter, Ernæring og Allergier fik til opgave, at give en videnskabelig udtalelse vedrørende vægttabs-påstande i forbindelse med måltidserstatninger.

 

De fandt ud af følgende:

Vægttab opnået med måltidserstatnings-produkter var betydelig større end med almindelige diæter ordineret med det samme kalorieindhold.
Når vægttabsplaner var lige effektive, var det tre gange så svært at holde de almindelige diæter, end for de der fik måltidserstatninger.

 

En gennemgang af Herbalifes ernærings måltidserstatninger

Ikke alle måltidserstatninger er ens. Kvalitet er en vigtig afgørende faktor, der gør en stor forskel, især når det kommer til produkter man kan køber forskellige steder.

 

I 2020 undersøgte uafhængige forskere effektiviteten og sikkerheden af Herbalife Nutrition-produkter, der bruges som måltidserstatninger med højt proteinindhold til vægtkontrol.

 

Lad os slå fast!! Mens undersøgelsen blev finansieret af virksomheden, havde vi ingen kontrol over undersøgelsens udførelse eller hvad der blev skrevet, inklusive dataanalyse, datafortolkning eller manuskript-udformning.

 

I deres meta-analyse gennemgik de tilfældig udvalgte kontrollerede forsøg med virksomhedens høj protein produkter (HP) brugt som måltidserstatning (MR), offentliggjort i artikler, juli 2019. Forskerne samlede data fra ni undersøgelser, som omfattede 934 deltagere: 463 i behandlingsgrupper og 471 i kontrolgrupper.

 

Resultatet de fandt ud af var meget spændende.

Deltagere, der indtog Herbalife Nutrition HP-produkter, oplevede betydeligt større fald i kropsvægt, kropsmasseindeks og fedtmasse – sammenlignet med de personer, der indtog kontroldiæter.

 

Hvad er Konklusion? Måltidserstatninger med højt proteinindhold kan være effektive til vægttab
vægttab-kosttilskud-HerbalifeAlt i alt viser disse undersøgelser, at måltidserstatnings shakes virker bedre end de planer eller diæter, man selv forsøgte at gennemføre.

 

Mens populære diæter kan virke for kortsigtet vægttab, vil overholdelse i det lange løb være et problem.

 

Hvis du ønsker at opnå og vedligeholde en sund kropsvægt på lang sigt med en delvis måltidserstatnings-plan, er det vigtigt at mikse det med afbalanceret ernæring og en sund aktiv livsstil.

 

At have støtte og support ved sit vægttab, er også rigtig godt og motiverende, og det kan hjælpe dig med at få dit program til at fungere.

 

HELSEGRUPPEN, Din selvstændige Herbalife-forhandler, yder dig gratis support og støtte hele vejen gennem forløbet. Få et vægttab der holder.

 

Har du lyst til at komme i gang med Dit vægttab, så kontakt os idag på 6064 9547