Når du satser på en sund livsstil, så kommer man ikke uden om at 80% afhænger af KOSTEN og 20 % er MOTION.

HELSEGRUPPEN har haft et utal af enkelte personer, FitClub-hold og Vægt-Klubber gennem 30 år.

Alle viser samme mønstre. Er du overvægtig og har livsstilssygdomme, og du kun vælger motion, og ikke ændre dine kostmønstre, så sker der ganske små ting med din forbrænding, dine muskler og vægttab, hvor imod hvis kosten er rigtig sammensat i fohold til kroppens behov vil du opleve større og varige resultater. Både vægtregulering, mere energi, bedre humør, højere fedtforbrænding og stabilt blodsukker.

Det er det jeg selv har oplevet igen og igen i de første 30 leveår. Jeg havde alle symptomer på forkert livsstil: træt (kunne sove hele tiden), dårlig koncentration, for tyk, ondt i hele kroppen, gigtsmerter og havde altid en sød tand o.l.

Da jeg lagde kosten fuldstændig om, lagde jeg alle mine problemer bag mig, og jeg tabte mig til en krop i balance.
Jeg er i dag 78 år og i fuld vigør dagen lang.

 

SÅ allerede NU skal dit senior-helbred bygges op så du er sund hele livet!

 

Vi er selvfølgelig stolte af vores samarbejde med Christiano Ronaldo, men I skal vide at Herbalife® indgår aldrig en sponser aftale med sportsstjerner, uden at de selv er flittige bruger af produkterne.

4 tips til hvordan du kan blive sundere, gladere og stærkere!

1. Spørg dig selv hvorfor du vil dyrke motion og skrive det ned

  • Har du brug for at komme i bedre form - Hvorfor? 
  • Har du brug for et energi boost - Hvorfor? 
  • Har at tabe ekstra kilo kropsfedt - Hvorfor? 


Ved at tænke på dit mål om at blive fit og sund vil du rent faktisk gøre noget ved det!


2. Sæt dig et mål og lav en plan

Mange mennesker oplever, at når de har et konkret mål at stræbe imod, at det motiverer dem til at komme i gang. Begynd med noget opnåeligt og sørg for dit mål er håndgribeligt.Tænk over hvad du kan og hvad du vil gøre for at blive aktiv.


3. Del dine mål

Fortæl dine venner og familie om dine mål, da det kan hjælpe dig med, at holde dig til ilden. Dette vil hjælpe dig til at bevare motivationen på de dage, hvor du er træt eller forsøger at finde en undskyldning for at stoppe.


4. Lav en plan for din succes!

Lav en god plan ved at vælge en aktivitet du nyder. Med så mange fysiske aktiviteter at vælge imellem, er vi sikker på, at du vil finde på noget som du kan se frem til hver uge